
عنوان کامل پایان نامه کارشناسی ارشد : مطالعه چالشها، تغییرات و رضایت زناشویی زنان در انتقال به مرحله والدینی
اعتقادات مذهبی بر ارتباطات در خانواده میتواند تأثیر بگذارد. به طور مثال خانواده های مسیحی به نشان دادن تأثیرهای جنسیتی خاص تمایل دارند (کولانر[1]،2009). تأثیرهای جنسیتی با رضایت زناشویی و ارتباطات پذیرا و باز گره خورده می باشد (ویلکوکس و نوک[2]،2006).
در این تعریف برکت شامل مجموعه ای از هیجانها، اندیشهها، رفتارها و احساسهایی می باشد که به طور وسیع با سلامت و بهداشت روانی خانواده در ارتباط هستند (وسایل الشیعه، ج 21، ص 355).
از مجموع آیات و روایات بهره گیری میگردد که فرزندان مواهب و نعمتهای الهى براى والدینند. پدر و مادرها اگر به وظایف خود، در قبال آنها به درستى اقدام کنند میتوانند از این نعمتهای الهى هم زیرا سایر نعمتها بهرهمند شوند (وسایل الشیعه، ج 21، ص 355).
مطالعات کلونر[3] (2009) نشان دادند که انطباق و هماهنگی خانواده با اعتقادات مذهبی، هنجارهای خانواده را تقویت میکند. به علاوه، حضور در مراسم مذهبی میتواند فواید زیادی برای زنان در تأثیرهایشان به عنوان همسر و مادر داشته باشد. حضور مذهبی نشان میدهد به زنان در مورد تعالیمی که مادر بودن یک ندای الهی[4] یا یک وظیفه مقدس[5] می باشد. اکثر آموزه های مذهبی بر اهمیت باروری و پرورش کودک تاکید میکنند. به علاوه تعالیم مذهبی بر ارزش روابط زناشویی و والد – فرزندی سالم تاکید دارند. به علاوه گروههای مذهبی تسهیلاتی را برای خانوادهها دارای کودک پیشنهاد میدهند، به طور مثال یادگیری یا برنامه[1] Colaner
[2]Wilcox & Nock
[3] Colaner
[4] divine calling
[5] sacred duty
مطالعه چالشها، تغییرات و رضایت زناشویی زنان در انتقال به مرحله والدینی
برای دیدن تکه های بیشتری از این پایان نامه و دانلود فایل پایان نامه با فرمت ورد ، خرید و دانلود آنی فایل متن کامل با فرمت ورد می توانید به لینک پایین صفحه مراجعه نمایید:
